Klubko pokračuje druhým rokem ve své činnosti (článek v obecních Novinkách - Jaro 2015)

22.03.2015 23:43

V sobotu 14. února procházela Hradištkem Masopustní obchůzka. Jsme nadšené z ohlasů a věříme, že si masopustní veselí naplno užívali maškary v průvodu i příhlížející.
Naše pozvání k této lidové veselici přijal i hejtman Středočeského kraje ing. Miloš Petera, jehož podpory si nesmírně ceníme.
V průvodu s námi šli i čtyřnozí přátele, kteří k Hradištku neodmyslitelně patří. Obdivovat jsme mohli ukázku drezury koní z místní Jezdecké školy Equus Kinsky. Přehlédnout se nedali ani minikoně plemene Falabella z Jezdecké stáje Przechwozd, kteří předvedli příběh své sportovní kariéry. Děti s těchto malých chlupáčů byly unešené, stejně jako z klauna, který je vtáhl do svých kejklí.
Jarní nálada nás pohání dál, tvoři a naplnit volných čas svůj i děti. Kreativní - výtvarné dílny rozdělíme podle náročnosti a to na workshopy určené dospělým a na dílničky pro děti. Nejbližší dílnička pro děti bude s jarní tématikou v termínu 3.4.2015 od 17.00 hod. v jídelně/klubu na OÚ.
Netrpělivě očekávaná je Burza dětského oblečení, hraček a drobných potřeb pro děti, která se uskuteční v sobotu 25.4.2015 od 13.30 hod. (více na www.klubko-hradistko.cz)
Kromě drobných akcí jako je Sabat - slet čarodějnic a účast na letošním pražském AVON Pochodu 2015 se chystáme na další tématický Dětský den v Hradištku. Na poslední červnovou sobotu připravujeme hry a úkoly pro zábavu těch nejmenších.
Výhled do druhé poloviny tohoto roku nabízí některé akce, které máme v plánu - Jarmark, Halloween, rozsvícení vánočního stromu, vánoční dílničky.

Zpět